Horvátország hotel szállás szoba apartman horvát tengerpart foglalás szállások
Az IFSZ Kft az

Oracle

partneri hálózat tagja mint

Oracle Certified Partner

- az általa használt Oracle technológiának köszönhetően. A cég az Oracle adatbáziskezelő és az Oracle alkalmazásfejlesztő eszközeit használja, egyedi szoftverfejlesztési célokra A cégnél dolgozó szakemberek a következő területen szereztek tapasztalatokat: Oracle

RDBMS

(adatbáziskezelő)

Oracle application server

(alkalmazáskiszolgáló, alkalmazásszerver, Internet Application Server, IAS) Oracle data Mining (adatbányászat)

Oracle Applications

Oracle OLAP

B2B

és

B2C

vállalati szoftverek, alkalmazások, web-enabled (webes felületű) alkalmazások, egyedi fejlesztések ifsz informatikai fejlesztő és szolgáltató kft fókusz oracle applications adatbázis database application server szerver php html css javascript sql smarty web internet alkalmazás fejlesztés szoftver vállalatirányítás vállalatirányítási ERP enterprise resource plan oracle partner network oracle certified financials fi software engineering 4gl informatika számítástechnika debrecen budapest hajdú-bihar integrálás integráció integrált megoldások törzsadatok alrendszer pénzügy pénzügyi számvitel számviteli re-engineering bpr folyamatszervezés kulcsrakész módszer custom development method cdm minőségbiztosítás tüv 9001 2001 modul vállalat vállalati üzemi gyógyszeripar gyógyszer ipar élelmiszer ipar élelmiszerfeldolgozó mezőgazdaság oktatás szabvány iso alliance njszt neumann jános üzletág fővállalkozó alvállalkozó bevezetéstámogatás projekt projektmenedzsment darwin costing based balanced scorecard gazdálkodás döntéstámogató jelentéskészítő kontrolling warehouse mart olap b2b b2c logisztika logisztikai kereskedelem kereskedelmi virtuális privát hálózat e-business business járatos áruforgalmi túrás fókusz-l belker belkereskedelem vonalkód raktárkezelés sarzs készáru normák receptek erőforrások raktárkezelés rakathelyes gyártásprogramozás anyagbeépülés veszteségszámítás receptúra receptúrák gyártáskövetés rendszermodul qualinform többdimenziós információs kontrolling asp hosting on-site távmenedzselés optimalizálás felügyelet szakértő biztonság értéknövelt szolgáltatás audit karrier munkahely bank
Főoldal | Térkép | Kapcsolat | Állás | in English
Ne várjon egy percet sem!

INFÓ
 

Ha bővebb információt szeretne kapni
szolgáltatásainkról vagy
termékeinkről, kérjük
hívja a +36 52 503020-as,
vagy a +36 30 4661727-es
telefonszámokat, vagy írjon e-mailt
az címre!   Ügyfélkapu

Főoldal » Magunkról » Híreink » Ne várjon egy percet sem!
Nyomtatható változat

Ne várjon egy percet sem!

Ne halassza vállalatirányítási rendszerének bevezetését év végére!

A cégek többsége a szoftver licencekhez kínált kedvezmények mértékétől teszi függővé a vállalatirányítási rendszer bevezetését. Ezek a kedvezmények –az esetek többségében-, az év végén a legnagyobbak.  

Mi szakítunk ezzel a gyakorlattal!
 
1.      Ha Ön az akció időtartama alatt (2007. február 1. és április 31. között) vásárolja meg az SAP Business One licenceit, úgy nem csak licencek árából, hanem a kapcsolódó bevezetési szolgáltatásokból is jelentős kedvezményeket kaphat! Az akció időtartama alatt 20% kedvezményt adunk minden megvásárolt SAP Business One licencből!
 
2.      Ha mindez még nem lenne elég, - és ha az Ön vállalkozása megfelel a most induló (GOP) pályázati feltételeknek- vállaljuk, hogy külön díj nélkül elkészítjük pályázata műszaki mellékletét!
3.      Ha pedig vállalkozása nem felelne meg a követelményeknek, úgy olyan hitelkonstrukciót kínálunk, amellyel nem csak teljes beruházást, hanem az üzemeltetés költségeit is finanszírozhatja!
  • Egyedülálló hitelkonstrukció, amellyel a teljes projekt valamennyi eleme (hardver, szoftver, bevezetési díj), valamint az üzemeltetési díj első éves költsége is finanszírozható
  • A hitel felhasználható a pályázati önrész finanszírozására is
  • Tetszőlegesen választható devizanem (HUF, EUR, CHF) és futamidő (1-5 év)
  • Nincs hitelbírálati díj, sem egyéb rárakódó költség
  • A hitelminősítés - a szükséges papírok beadását követően-, 10 munkanapon belül megtörténik
Amennyiben érdekli ajánlatunk, úgy Önnek nem kell mást tennie, mint jelezni szándékát a munkatársunk felé, az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy kitöltenie a regisztrációs lapot a weboldalunkon.
 
 
IFSZ Kft.
 
H-4026 Debrecen, Péterfia u. 4 Tel: +36 (52) 503 024
H-1152 Budapest, Szilas park 8. Tel: +36 (1) 414 0473
Mobil: +36 (30) 278 5526
E-mail:
www.ifsz.hu
 
* Az akcióban szereplő szolgáltatások kombinálhatók. A licencekre kínált kedvezmények, csak az akció időtartama alatt vehetők igénybe!


lap tetejére