Ne halassza vállalatirányítási rendszerének bevezetését év végére!

A cégek többsége a szoftver licencekhez kínált kedvezmények mértékétől teszi függővé a vállalatirányítási rendszer bevezetését. Ezek a kedvezmények –az esetek többségében-, az év végén a legnagyobbak.  

Mi szakítunk ezzel a gyakorlattal!
 
1.      Ha Ön az akció időtartama alatt (2007. február 1. és április 31. között) vásárolja meg az SAP Business One licenceit, úgy nem csak licencek árából, hanem a kapcsolódó bevezetési szolgáltatásokból is jelentős kedvezményeket kaphat! Az akció időtartama alatt 20% kedvezményt adunk minden megvásárolt SAP Business One licencből!
 
2.      Ha mindez még nem lenne elég, - és ha az Ön vállalkozása megfelel a most induló (GOP) pályázati feltételeknek- vállaljuk, hogy külön díj nélkül elkészítjük pályázata műszaki mellékletét!
3.      Ha pedig vállalkozása nem felelne meg a követelményeknek, úgy olyan hitelkonstrukciót kínálunk, amellyel nem csak teljes beruházást, hanem az üzemeltetés költségeit is finanszírozhatja!
Amennyiben érdekli ajánlatunk, úgy Önnek nem kell mást tennie, mint jelezni szándékát a munkatársunk felé, az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy kitöltenie a regisztrációs lapot a weboldalunkon.
 
 
IFSZ Kft.
 
H-4026 Debrecen, Péterfia u. 4 Tel: +36 (52) 503 024
H-1152 Budapest, Szilas park 8. Tel: +36 (1) 414 0473
Mobil: +36 (30) 278 5526
E-mail:
www.ifsz.hu
 
* Az akcióban szereplő szolgáltatások kombinálhatók. A licencekre kínált kedvezmények, csak az akció időtartama alatt vehetők igénybe!


© IFSZ Kft. - www.ifsz.hu