Az IFSZ Kft. összhangban Nemzeti Fejlesztési Terv (NFT), Gazdasági Versenyképességi Operatív Programjával (GVOP) felhívást tesz közzé mindazon kis és középvállalat részére, amelyek versenyképességük növelése érdekében élni kívánnak a pályázat kínálta lehetőségekkel.

Az IFSZ Kft. együttműködve az egyik legsikeresebb pályázati tanácsadó társasággal, olyan konstrukciót kínál leendő ügyfelei számára, amely lehetővé teszi a számukra legalkalmasabb megoldás kiválasztását, valamint az ehhez szükséges pályázati források megszerzését.

Kik pályázhatnak?

Pályázhatnak a magyarországi székhelyű, a devizajogszabályok alapján belföldinek minősülő

amelyek a Kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény alapján mikro-, kis- vagy közepes vállalkozásnak minősülnek.

Mire pályázhatnak?

Az integrált üzleti rendszerek bevezetésének, bővítésének támogatása, és ezáltal hatékonyság növelésének, működési költségek csökkenésének elősegítése a vállalkozások belső üzleti, ügyviteli folyamataiban.

A vezetői döntéstámogató, illetve üzleti intelligencia rendszerekbevezetésének támogatása, és ezáltal a döntéshozatali folyamatok felgyorsulása révén javulás elősegítése a termelékenység, ajánlattételi, szerződéskötési és teljesítési határidők, működési költségek terén, továbbá, a vállalati folyamatok átláthatóbbá, a vezetés által naprakészen követhetővé tétele.

A munkafolyamat-irányítási, elektronikus iratkezelési rendszerek bevezetésének támogatása, és ezáltal a vállalati belső menedzsmenti és adminisztratív folyamatok felgyorsulásá­nak, átláthatóbbá válásának elősegítése, a működési költségek, teljesítési határidők csökkentése, így a termelékenység javítása, továbbá, a dokumentációhoz felhasznált papírmennyiség - így a környezetre gyakorolt káros hatások - mérséklése.

A támogatás mértéke:

Ez évre a GVOP 4.1.1.-es fejezetének keretén belül meghirdetett célokra 2005. március 31. és 2005. december 31. között 2 milliárd 500 millió Ft áll rendelkezésükre, melyhez az egyes célterületeken belül az alábbi mértékig nyújt támogatást a pályázat.

Integrált üzleti rendszerek támogatása esetén a projekt elszámolható költségeinek legfeljebb 50 %-a, de minimum 8 millió Ft, maximum 50 millió Ft.

Vezetői döntéstámogató, ill. üzleti intelligencia rendszerek támogatása esetén a projekt elszámolható költségeinek legfeljebb 50 %-a, de minimum 8 millió Ft, maximum 20 millió Ft.

Munkafolyamat-irányítási, elektronikus iratkezelési rendszer támogatása esetén a projekt elszámolható költségeinek legfeljebb 50%-a, de minimum 8 millió Ft, maximum 20 millió Ft.

Mit kínál az IFSZ:

Az IFSZ Kft., mint az egyik legrégebbi üzleti megoldásszállító valamennyi célterületen rendelkezik megoldásokkal. Cégünk azonban, nem csak a rendszer szállítására vállalkozik, hanem fölvállalja és menedzseli a pályázat elkészítésének teljes folyamatát. Együttműködésben az egyik legtapasztaltabb pályázati tanácsadóval vállaljuk az üzleti igények pontos felmérését, a pályázat formai és tartalmi követelményeknek tökéletesen megfelelő összeállítását, valamint a rendszer igény szerinti testreszabását és bevezetését is.

Hol kaphatok bővebb információt a pályázatról?

Az alábbi mellékletek tartalmazzák mindazokat az információkat, amelyek szükségesek a pályázat összeállításához, valamint részletes infromációval szolgálnak a pályázat feltételeiről és a pályázóval szemben támasztott követelményekről.

Amennyiben segítségre van szüksége, vagy felhívásunk felkeltette érdeklődését úgy hívja az alábbi számokat, vagy küldje el levelét címünkre.

IFSZ Kft.

H-4026 Debrecen, Péterfia u. 4 Tel: +36 (52) 503 024

H-1152 Budapest, Szilas park 8. Tel: +36 (1) 414 0473

Mobil: +36 (30) 278 5526

E-mail:


© IFSZ Kft. - www.ifsz.hu