HP Integrity Szoftverfejlesztői Fesztivál

Cégünk nagy sikerrel vett részt 2005. május 4-én és 5-én a HP Magyarország által idén immár második alkalommal megrendezett HP Integrity Szoftverfejlesztői Fesztiválon.

A rendezvényen a HP Magyarország oklevelet nyújtott át az Integrity szerverek értékesítése terén 2004-ben legsikeresebb négy cégnek - köztük az IFSZ Kft.-nek.

A fesztiválon fejlesztői minőségben részt vevő 20 cég - így az IFSZ Kft. is - egy-egy saját Integrity szervert kapott, amelyen már a helyszínen elkezdhette alkalmazásai portolását. A szervert a cégek - a portolás befejezése céljából - egy évre haza is vihették. Az IFSZ Fókusz alkalmazásának portolása már a helyszínen befejeződött, az elkövetkezendő egy évben a FÓKUSZ tesztelésén kívül más alkalmazásaink portolását is tervezzük.

A rendezvényen a résztvevők (partnerek és ügyfelek) a következő témákban hallhattak előadásokat: nemzetközi és hazai szoftverek elérhetősége HP Integrity platformon; adatbázis, ERP rendszer, adattárház HP Integrity szerverre való konszolidálásának előnyei; az Intel processzorfejlesztés stratégiája; MS, Oracle, BEA és SAS nemzetközi szoftverfejlesztések; a HP 64-bites szerverfejlesztési stratégiája; a rendszerbiztonság lépcsőfokai; a hazai informatikai kis- és középvállalatok kilátásai az EU-ban és itthon; az Itanium processzorra épülő HP Integrity szervercsalád jelentősége, jövője. A rendezvényre megjelent egy katalógus, amelyben az addig elérhető alkalmazások köre található.


© IFSZ Kft. - www.ifsz.hu