Használati feltételek

Az IFSZ Kft. portáljának (http://www.ifsz.hu, továbbiakban: portál) használatával (anyagaihoz hozzáféréssel, anyagok letöltésével, használatával) a portál látogatója jelen használati feltételeket elfogadja és kötelező érvénnyel vállalja. Amennyiben a használati feltételekkel nem ért egyet, a portál látogatását abba kell hagynia.
A portált az IFSZ Kft. üzemelteti.
A portál más portálokhoz, webhelyekhez is biztosíthat elérést. Az IFSZ Kft. nem vállal felelősséget ezen webhelyek tartalmáért, illetve ezek használatáért.

A portálon megjelent információkat bárminemű garancia vállalása nélkül jelentetjük meg. Semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget a portálhoz történt hozzáféréből, a portál használatából vagy bármilyen más, a portállal összefüggő cselekményből eredő bármilyen jellegű közvetlen vagy közvetett kárért.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a portál tartalmát bármikor, értesítés nélkül megváltoztassuk, módosítsuk vagy frissítsük.

A portál használata során a háttérben lévő portálszoftver folyamatosan adatokat gyűjt a látogatói szokások elemzésének elősegítésére. Ezek a statisztikák a következők:
- oldalletöltésekhez használt böngésző típusa
- oldalletöltések száma
A statisztikák alapjául szolgáló adatokat nem egyénre/látogatásra lebontva, hanem kizárólag összesítetten tároljuk, így azokból sem lehetőségünk sem célunk egyéni látogatásokra vonatkozó információkat nyerni.

A portálszoftver hibák kezelésére vonatkozó programrészeket is tartalmaz. Ezen programrészek azokban az esetekben kerülnek lefuttatásra, ha a portálszoftver rendellenes működést észlel. Mivel a rendellenes működés eredhet szerverünk illetve szoftverünk elleni támadási kísérletből, ezért az ilyen esetekben az internetes technológia használatából adódóan rendelkezésre álló összes lehetséges adatot begyűjtjük, amelyet felhasználhatunk arra, hogy felderítsük, valóban támadási kísérletről volt-e szó. Ha feltevésünk beigazolódik, és szükségesnek látjuk, akkor a hatályos törvények, jogszabályok, rendeletek alapján járunk el.


© IFSZ Kft. - www.ifsz.hu